İstiklal İlkokulu


Vizyon: Çağdaş toplumumuz içerisinde gelişen bilincimiz ve kadromuz ile önde gelen ve yükselen başarımız ile tercih edilir bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlığa ulaşmada yolumuza çıkan tüm güçlükleri damarlarımızdaki mücadele ve başarı azmi ile ulaşarak, yarının uygarlık gururunu bugünden yaşayabilen mutlu bireylerin yetişmesine başlangıç noktası olabilmektir.

Başarılar: * Öğrencilerimizin bir üst sınıfa geçişi %100´dür. * Okul sosyal faaliyetlerine katılım ve gelecek motivasyonu oluşturma konusunda olumsuz hiç bir ifade ve şikayet oluşmamıştır. * Bir üst kuruma yönlendirmede hiç bir sıkıntı yaşanmamıştır. * Eğitim ve öğretim faaliyetlerinde, MEB´in amaç ve hedefleri tamamen yerine getirilmiştir.

Saatler: 08:40 14:25
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Kort Tenisi ve Yüzme Kursları açılmış olup; İFET kapsamında sportif etkinliklerimiz gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eğitimde İyi Örnekler, Dilimizin Zenginlikleri, ÇEDES, Teknofest, Sıfır Atık

Telefon - 0 282 686 14 37

Belgegeçer - (282) 686 7778

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ergeneistiklal.meb.k12.tr

Adres - SAĞLIK MAHALLESİ EDİRNE CADDESİ 3. SOKAK NO 44 ERGENE / TEKİRDAĞ

Öğretmen :9
Öğrenci :226
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2414
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra okulumuz Ergene ilçesine bağlanmıştır. Sağlık Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - SAĞLIK MAHALLESİ EDİRNE CADDESİ 3. SOKAK NO 44 ERGENE / TEKİRDAĞ

Ulaşım En yakın ulaşım Çorlu ilçesine ve belediye otobüsleri ile... Ergene ilçesine ulaşım ise Çorlu-Ergene yolcu midibüsleri ile...

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ ili, Ergene İlçesi Tekirdağ iline uzaklık: yakjlaşık 40 km. Ergene İlçe Merkezi (Kaymakamlık) uzaklık: yaklaşık 3,9 km.